> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Drechtsteden

SBB lanceerde het actieplan stages en leerbanen ‘SBB helpt u verder’ om te zorgen voor voldoende stages voor de ruim 500.000 mbo'ers, aankomend mbo studenten, werkenden en werkzoekenden die via het mbo worden opgeleid. 

 
Op dit moment is 90% van de knelpunten per opleiding en locatie in beeld.  We actualiseren de stages en leerbanen doorlopend, dus volg onze interactieve overzichten. Voor iedere sector en regio maakt SBB samen met onderwijs en bedrijfsleven een actieplan op maat. 

 

19-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Welke financiële mogelijkheden hebt u als erkend leerbedrijf om stages (bol) en leerbanen (bbl) te behouden? We brengen de mogelijkheden waarbij SBB is betrokken graag onder uw aandacht.

19-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Een bijbaan van stagiairs compenseren met extra uren in de zorg. Een slimme oplossing van erkend leerbedrijf Coloriet in deze tijd van coronacrisis. Zo doen mbo-studenten nog meer ervaring op in de praktijk én krijgen ouderen de aandacht die ze verdienen.

18-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

In de vierde week van mei opent het loket voor de subsidieregeling praktijkleren voor het aanvragen van een voorschot voor praktijkleerplaatsen in het mbo.

11-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Zo’n 40.000 mbo’ers hebben hun stage vroegtijdig moeten afbreken door de coronacrisis. Dit kan ervoor zorgen dat sommigen mogelijk niet hun diploma kunnen krijgen. Dit meldt NOS.

06-05-2020 | Lees meer

Pagina's