> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

Op woensdag 8 mei werd, in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht, voor de zesde keer de LeerWerkMarkt georganiseerd door de LeerWerkLoketten van regio Drechtsteden en Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Geïnteresseerden konden bij de ruim 30 standhouders terecht voor informatie en vragen over opleidingen en kansrijke beroepen. Diverse branches waren vertegenwoordigd, waaronder logistiek, zorg, techniek, bouw, groen en horeca. Daarnaast konden de bezoekers een kort loopbaangesprek voeren met de adviseurs van de LeerWerkLoketten.

17-05-2019 | Lees meer
vereniging hogescholen
Landelijk nieuws

Is het hbo klaar voor de toekomst? Die vraag stond 9 mei centraal op het 15e jaarcongres van het hbo.

15-05-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

De website MBO Transparant is vernieuwd. MBO Transparant brengt in beeld hoe roc's, aoc's en vakinstellingen presteren op een aantal belangrijke indicatoren, zoals voortijdig schoolverlaten, diplomaresultaat en studenttevredenheid. Hierdoor zijn vergelijkingen tussen scholen mogelijk. Dit meldt MBO Raad.

08-05-2019 | Lees meer
Landelijk nieuws

30 april zijn de eerste veertien mbo-certificaten voor beroepsgerichte onderdelen van opleidingen gepubliceerd in de Staatscourant. Met een mbo-certificaat kunnen werkenden en werkzoekenden hun positie op de arbeidsmarkt versterken. Na de pilotscholen kunnen nu ook alle andere scholen samen met werkgevers ermee aan de slag.

02-05-2019 | Lees meer
Regionaal nieuws

Passie voor Onderwijs

DRECHTSTEDEN - Op maandag 19 maart werd in Dordrecht een feestelijke start gemaakt met het regionaal actieplan 'Passie voor Onderwijs'. Met dit plan willen regionale schoolbesturen samen met Inholland Pabo Dordrecht, de Drechtsteden en ROC Da Vinci College in actie komen om de tekorten aan leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers in het primair en speciaal onderwijs terug te dringen. Hiermee willen zij zeker stellen dat kinderen in onze regio nu én straks primair onderwijs krijgen van goede kwaliteit.

30-04-2019 | Lees meer

Pagina's