> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
lege schoolbanken
Landelijk nieuws

De aanpak van het lerarentekort is een topprioriteit voor OCW. Het ministerie werkt hieraan samen met onder meer sector- en vakorganisaties aan de Landelijke tafel lerarentekort.
 

19-09-2019 | Lees meer
leraar voor de klas
Landelijk nieuws

Door de grote hoeveelheid aan deeltijd-lerarenopleidingen en zij-instroomtrajecten zien veel geïnteresseerden door de bomen het bos niet meer. Ook sluit de eenmaal gekozen opleidingsvorm niet altijd aan bij de achtergrond en kennis van de studenten.

19-09-2019 | Lees meer
ober met dienblad
Landelijk nieuws

Mensen met een lichamelijke of geestelijke achterstand op de arbeidsmarkt zitten vaak thuis. Dit terwijl ze, met de juiste begeleiding, vaak wel willen en kunnen werken. 

18-09-2019 | Lees meer
trein
Landelijk nieuws

Dertig statushouders worden opgeleid voor een vaste baan in de spoorsector. Dat voornemen staat in de intentieverklaring "Duurzame arbeidsmarkt op de rails".

17-09-2019 | Lees meer
gouden koets
Landelijk nieuws

Op de basisschool wisten ze al wat ze wilden worden. Esmé Hemmes uit Drenthe droomde van een toekomst als schoonheidsspecialiste en Esra van der Meer uit Friesland ging voor het kappersvak. Esra is inmiddels nationaal kampioen en allebei namen ze zelfs deel aan WorldSkills. Vandaag demonstreren ze hun vaardigheden aan Haagse politici.

17-09-2019 | Lees meer

Pagina's