> Over Leren en Werken Drechtsteden

Over Leren en Werken Drechtsteden

LeerWerkLoket Drechtsteden

Het LeerWerkLoket is een samenwerking tussen; de Drechtsteden, UWV Werkbedrijf en het ROC Da Vinci College. Daarnaast wordt het LeerWerkloket actief ondersteund door onze partners: Werkgevers Drechtsteden, Dordtmij, Tempo-Team, Regio Drechtsteden, SBB, Metalent en de Sociale Dienst Drechtsteden.
Het Leerwerkloket Drechtsteden is vanaf januari 2009 geopend maar kent een hernieuwde start en vorm sinds juni 2013.

Onze adviseurs Leren & Werken

Het LeerWerkLoket Drechtsteden wordt bemand door onze adviseurs:

  • Loud Mommersteeg, 06-27890238
  • Hawar Mouhiddine,   06-15229919

Op afspraak ontvangen wij u graag aan de:

Spuiboulevard 298, 3311 GR Dordrecht

Wat is ons doel?

Doel is het transparant maken van aanbod en vraag op het terrein van Leren en Werken in de regio Drechtsteden voor werkgevers, werk- en opleidingszoekenden.  
En daarbij de verbinding te leggen tussen vraag en aanbod maar om ook  een brug te slaan tussen samenwerkende organisaties.

Investeren in Leren & Werken

Investeren in kennis van medewerkers is investeren in een bedrijf. Een investering die zich zeker terugbetaalt. Het kennisniveau van de medewerkers wordt verbeterd waardoor een organisatie betere producten of diensten kan leveren. Investeren werkt motiverend voor werknemers. Met gemotiveerde werknemers gaat de productiviteit omhoog en loopt het ziekteverzuim terug. Investeren in kennis getuigt dus van visie. Maar investeren in kennis is eigenlijk ook gewoon pure noodzaak. De wereld om ons heen is immers constant in ontwikkeling. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op, de automatisering zet steeds verder door, waardoor werkzaamheden veranderen. Voor het behoud van de concurrentiepositie is het dus uitermate belangrijk hierin mee te gaan. Een bedrijf dat blijft leren, loopt voorop en is daarmee de concurrentie een stap voor.